Ο Αρης μιλάει με Ουντινέζε για Εβάντρο Κόστα (vid)

Ο Αρης μιλάει με Ουντινέζε για Εβάντρο Κόστα (vid)

Gazzetta team
Ο Αρης μιλάει με Ουντινέζε για Εβάντρο Κόστα (vid)

bet365

Την περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Ουντινέζε, Εβάντρο Κόστα, εξετάζει ο Αρης.

Ο Αρης είναι σε επαφές με την ιταλική Ουντινέζε για να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Εβάντρο Κόστα.

Πρόκειται για 22χρονο Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό (δεξί εξτρέμ), ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 15 αγώνες (1 γκολ/ 2 ασίστ) του πορτογαλικού Πρωταθλήματος με τη φανέλα της Εστορίλ ως δανεικός. Στην Ουντινέζε ανήκει απο τον Ιούλιου του 2016, με τον ιταλικό σύλλογο να δίνει 3 εκατομμύρια ευρώ στη Σάο Πάολο για να τον αποκτήσει. Στον σύλλογο της Bραζιλίας έκανε τα πρώτα του βήματα (U17), προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο του 2014 και τον Ιούλιο του '15 δόθηκε δανεικός στην Ατλέτικο Παραναένσε.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει 27 αγώνες (6 γκολ/3 ασίστ) στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, ενώ έπαιξε και πέντε ματς στη serie A με την Ουντινέζε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα