To πιο δυνατό φιλικό του Ολυμπιακού

To πιο δυνατό φιλικό του Ολυμπιακού

Gazzetta team
To πιο δυνατό φιλικό του Ολυμπιακού

bet365

Το πιο δυνατό φιλικό επί βελγικού εδάφους δίνει ο Ολυμπιακός σήμερα κόντρα στην Γκενκ (16:00, Νοvasports).

O Mαρτίνς αναμένεται να δει πολλά στο φιλικό στη βελγική ομάδα που είναι σαφώς σε πιο προχωρημένο επίπεδο ετοιμότητας, καθώς την επόμενη εβδομάδα ξεκινά το πρωτάθλημά στη χώρα της.

Για ανταγωνιστικές αποδόσεις, άκου τη θεία Βίστα!

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να αυξήσει το χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους παίκτες του που προορίζει για βασικούς, καθώς πλέον κι εκείνος έχει ξεκινήσει να μοντάρει την ομάδα για τα επίσημα ματς που ξεκινούν στις 9 Αυγούστου.

Ο Γιαννιώτης θα είναι λογικά και πάλι κάτω από τα δοκάρια. Ο Τσιμίκας θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Ομάρ στο άλλο, με τους Βούκοβιτς-Σισέ να αποτελούν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Ο Μπουχαλάκης με τον Καμαρά θα παίξουν στα χαφ, αν και ο δεύτερος έλειψε από την προπόνηση της Παρασκευής λόγω ένα θέμα που είχε να τακτοποιήσει με τη βίζα του. Ο Χριστοδουλόπουλος θα είναι στο ένα άκρο, ο Φετφατζίδης πιθανόν στο άλλο, με τον Φορτούνη να κινείται πίσω από τον Γκερέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα