Το «ευχαριστώ» του Γιόχανσον στην Άλκμααρ (pic)

Το «ευχαριστώ» του Γιόχανσον στην Άλκμααρ (pic)

Gazzetta team
Το «ευχαριστώ» του Γιόχανσον στην Άλκμααρ (pic)

bet365

Το δικό του... ευχαριστώ στους ανθρώπους της Άλκμααρ που τον βράβευσαν στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, είπε ο Ματίας Γιόχανσον.

Κόντρα στην πρώην του ομάδα αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού ο Ματίας Γιόχανσον. Η Άλκμααρ, πριν την σέντρα με τον Παναθηναϊκό βράβευσε τον Σουηδό μπακ, ο οποίος μέσω Instagram είπε το δικό του... ευχαριστώ!

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ρόμπεν σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πρώτο παιχνίδι της pre season. Πολύ ωραίο να παίζω κόντρα στην παλιά μου ομάδα την ΑΖ. Πολλές μνήμες εκεί, σας ευχαριστώ. Σας εύχομαι τα καλύτερα για φέτος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα