Τέλος ο Βέλεθ από τη Βίσλα, τον περιμένει ο Άρης!

Τέλος ο Βέλεθ από τη Βίσλα, τον περιμένει ο Άρης!

Τέλος ο Βέλεθ από τη Βίσλα, τον περιμένει ο Άρης!

bet365

Ο βασικός στόχος του Άρη για το κέντρο της άμυνας, ο Φραν Βέλεθ, έλυσε πριν από λίγο το συμβόλαιό του με τη Βίσλα Κρακοβίας και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την απόκτησή του από τους «κίτρινους».

Η δέσμευση του Ισπανού στόπερ με την πολωνική ομάδα αποτελούσε το βασικό εμπόδιο για τον Άρη. Ο Πάκο Ερέρα είχε προχωρήσει σε συζητήσεις με τον 27χρονο στόπερ, είχε βρει σημείο επαφής αλλά το συμβόλαιό του με τη Βίσλα ήταν το πρόβλημα. Πριν από λίγο – ανακοινώθηκε μάλιστα επισήμως στην ιστοσελίδα της Βίσλα – κοινοποιήθηκε ο τερματισμός της συνεργασίας του παίκτη με τους Πολωνούς. Μάλιστα, στην επίσημη ιστοσελίδα αναφέρεται ότι «για οικογενειακούς λόγους διακόπηκε η συνεργασία». Πλέον μένει να φανεί αν ο Άρης θα αποκτήσει τον Φραν Βέλεθ ο οποίος ευθύς εξαρχής ήταν η βασική επιλογή του Πάκο Ερέρα για το κέντρο της άμυνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα