Σε εξέλιξη η συνάντηση η Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ

Σε εξέλιξη η συνάντηση η Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ

Gazzetta team
Σε εξέλιξη η συνάντηση η Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ

bet365

Με κεντρικό θέμα την αλλαγή... σκυτάλης στην διοίκηση του Παναθηναϊκού, γίνεται αυτή την ώρα ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Από τη στιγμή που Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ αφίχθη στην Αθήνα από το Λονδίνο τα ξημερώματα της Τρίτης, ήταν δεδομένο οτι το πρόγραμμά του θα περιελάμβανε και μία συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζου.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ρόζενμποργκ - Βαλούρ, αν καταλογιστούν τουλάχιστον τρεις κίτρινες στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όπως και έγινε δηλαδή, με τον Ταϊλανδό να τα λέει αυτή την ώρα με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ, με κεντρικό θέμα το αν τελικά θα πραγματοποιεί η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό του Παναθηναϊκού ή όχι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα