Διάψευση για την εμπλοκή Τρεπεκλή στον Παναθηναϊκό (vid)

Διάψευση για την εμπλοκή Τρεπεκλή στον Παναθηναϊκό (vid)

Gazzetta team
Διάψευση για την εμπλοκή Τρεπεκλή στον Παναθηναϊκό (vid)

bet365

Σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων που τον θέλουν να αναλαμβάνει θέση στον Παναθηναϊκό, μετά από πρόταση του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, προέβη ο Γιάννης Τρεπεκλής.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, κυκλοφόρησε μία φωτογραφία όπου ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ ποζάρει δίπλα με δύο άνδρες, οι οποίοι θα αναλάμβαναν θέση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που προχωρούσαν το deal με την PanAsia.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Ένας από αυτούς, ο οποίος έχει διατελέσει και δήμαρχος Κέρκυρας, ήταν ο ο Γιάννης Τρεπελκής, όμως μιλώντας στο CorvuTV διέψευσε κάτι τέτοιο...

«Είμαι Παναθηναϊκός. Την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο την ξέρουν όλοι εδώ και αρκετά χρόνια. Έτυχε σήμερα (17/7) να συναντηθώ σε μία κοινωνική εκδήλωση με κοινούς φίλους και τον φιλοξενούμενο (σ.σ. Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ) ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά για να επενδύσει και ν’ αναλάβει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Βγήκε απλά μία αναμνηστική φωτογραφία, βρισκόμουν στον χώρο αυτό. Μιλήσαμε γενικά για το ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα όχι για να αναλάβω θέση. Σίγουρα δεν ισχύει τίποτε τέτοιο.

Ακόμη κι ο ίδιος δεν έχει αναλάβει, πως θα μπορούσε να ορίζει στελέχη του διοικητικού συμβουλίου; Πάντοτε οι σχέσεις με το ποδόσφαιρο όταν είχε έρθει στην Κέρκυρα ο κύριος Κόκκαλης μετά από πρόσκληση του σύνδεσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού εγώ ο ίδιος τον υποδέχτηκα μέσα στο Δημοτικό Θέατρο και κάναμε μία ωραία γιορτή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα