Η στιγμή του σοκαριστικού τραυματισμού του Σάλσες (vid)

Η στιγμή του σοκαριστικού τραυματισμού του Σάλσες (vid)

bet365

Ο «Μάκι» Σάλσες υπέστη επιληπτικό σοκ στην προπόνηση του Απόλλωνα την Τρίτη (17/7. Ποια η κατάσταση της υγείας του, το κάταγμα στο κρανίο που υπέστη τον περασμένο Απρίλιο σχετίζεται με αυτό το επεισόδιο; Το gazzetta.gr σάς παραθέτει πώς έχει η κατάσταση.

Στην προπόνηση της Τρίτης (17/7) υπήρξε ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό στην προπόνηση του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στις 7/6 σάς είχαμε γράψει στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για τον Λουίς «Μάκι» Σάλσες.

Στις 13/7, ο παίκτης ανακοινώνεται και μόλις τέσσερις μέρες μετά έρχονται τα άσχημα μαντάτα. Ο 23χρονος παθαίνει στην προπόνηση της Τρίτης (17/7) επιληπτικό επεισόδιο.

Αμέσως μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Λαμίας. Εκεί υποβάλλεται σε αξονική η οποία βγαίνει «καθαρή». Μάλιστα, ο νευροχειρούργος που τον εξέτασε θεωρεί πως αυτό το επεισόδιο δεν σχετίζεται με τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο κρανίο τον Απρίλιο που μας πέρασε.

Συγκεκριμένα, στις 8/4 του 2018, όταν ακόμη έπαιζε στην Χιμνάσια Χουχούι, στο 76' της αναμέτρησης με την Αλδοσίβι, ο Κρούσπζκι πέφτει πάνω του με πολλή δύναμη. Τον χτυπάει στο πίσω μέρος του κεφαλιού κι ο «Μάκι» πέφτει στο έδαφος σχεδόν αναίσθητος.

Άπαντες πέφτουν πάνω του. Ο παίκτης μεταφέρεται στο νοσοκομείο και από εκεί ο τότε γιατρός της ομάδας Χούλιαν Βερσεγιόνε δήλωνε: «Ο Μάκι εξελίσσεται κλινικά καλά, νευρολογικά είναι διαυγής, έχει τον προσανατολισμό του, είναι ξύνιος και ανταποκρίνεται σε κάποιες από τις εντολές που του ζητάμε, διατηρούνται όλες οι ζωτικές παράμετροι.

Εχει ακόμη κάποια ζαλάδα όταν αλλάζει θέση. Σε τρεις ή λίγο περισσότερες μέρες θα αναλύσουμε την πιθανότητα επιστροφής του στο σπίτι».

Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι του Απόλλωνα περιμένουν να δουν τις περαιτέρω εξετάσεις που πρέπει να κάνει ο παίκτης. Ειδικά αν το εν λόγω επεισόδιο δεν προέρχεται από το κάταγμα στο κρανίο, τότε θα πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος ώστε να διαπιστωθεί από που προήλθε αυτή η κρίση. Πάνω απ΄όλα αυτό που προέχει φυσικά είναι η υγεία του φυσικά. Η διακοπή συμβολαίου θα προκύψει εφόσον ο «Μάκι» είναι αδύνατον να παίξει μπάλα στην παρούσα φάση τουλάχιστον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα