Δώνης: «Το καλοκαίρι του 2013 ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα»

Δώνης: «Το καλοκαίρι του 2013 ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα»

Δώνης: «Το καλοκαίρι του 2013 ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα»

O Xρήστος Δώνης μίλησε για τον Παναθηναϊκό, την προετοιμασία της ομάδας και προχώρησε σε σύγκριση με το 2013.

Aποσπάσματα από τα όσα είπε ο Χρήστος Δώνης στην LiveSport

Για τους στόχους της ομάδας: «Αρχίζουμε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς, κάτι που αποτελεί ένα μεγάλο ντεζαβαντάζ για εμάς. Επιβάλλεται, όμως, να βγάλουμε το συντομότερο δυνατό αυτό το βάρος από πάνω μας. Από την άλλη, δεν θα ήθελα να θέση στόχους από τόσο νωρίς, αλλά θα παίξουμε σε δύο διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».Για το αν η φετινή προετοιμασία θυμίζει εκείνη του 2013:«Προσωπικά πιστεύω ότι το καλοκαίρι του 2013 ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Όμως δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να συγκρίνω καταστάσεις. Ξέρουμε τι συμβαίνει στην ομάδα, αποδείξαμε πέρυσι ότι είμαστε δυνατοί και πιστεύω ότι θα τα βγάλουμε πέρα».

Σουτιέσκα Νίκσιτς - Αστάνα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για το πως είναι που θα έχει προπονητή τον πατέρα του: «Στην αρχή αισθάνθηκα κάπως περίεργα, αλλά μέρα με τη μέρα το συνηθίζω. Από εκεί και πέρα, στο γήπεδο δεν τον βλέπω ως πατέρα, αλλά ως προπονητή».

    Best of internet