Ατρόμητος - Γκρασχόπερ 1-1 (φιλικό)

Ατρόμητος - Γκρασχόπερ 1-1 (φιλικό)

Gazzetta team
Ατρόμητος - Γκρασχόπερ 1-1 (φιλικό)

bet365

Ο Ατρόμητος έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Γκρασχόπερς και γυρνά από την Αυστρία χωρίς ήττα. Ο Ούμπιδες με πέναλτι το γκολ του Ατρόμητου. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΣΤΡΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Όποιος θέλει να κερδίσει τον Ατρόμητο και φέτος θα... ιδρώσει πολύ! Οι Περιστεριώτες, έμειναν όρθιοι και κόντρα στην σαφώς πιο έτοιμη Γκρασχόπερς (σ.σ. την Κυριακή έχει το πρώτο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα). Οι Ελβετοί προηγήθηκαν στο ματς, με την ομάδα του Κάναντι να αντιδρά στην επανάληψη και να ισοφαρίζει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ούμπιδες.

4-2-3-1 με Μούγιακιτς στα εξτρέμ
Ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Μέγιερι ήταν στο τέρμα, με τους Ρισβάνη, Καρασαλίδη στα στόπερ, δεξιά βρέθηκε ο Σάκιτς, ενώ αριστερά ο Γιαννούλης. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, με δεκάρι τον Βασιλακάκη. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Κουλούρης, ενώ δεξί εξτρέμ ήταν ο Μούγιακιτς και αριστερό ο Μπρούνο.

Δυνατά και γκολ η Γκρασχόπερς
Οι Ελβετοί μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 2' απείλησαν με σουτ του Άντερσεν που έφυγε άουτ. Στο 21' όμως, ήρθε το 1-0. Εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, κεφαλιά του Τσέσιγκερ από το πρώτο δοκάρι και η μπάλα στα δίχυα. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο, αλλά συνέχισε να έχει κάποια προβλήματα στο κέντρο πουλώντας εύκολα την μπάλα.

Απείλησε με σουτ
Οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου αν κι έφτασαν αρκετές φορές στα αντίπαλα καρέ, τελικά το χαλούσαν στην τελική επιλογή. Πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 25', με τον Βασιλακάκη να πλασάρει μετά από σέντρα του Γιαννούλη και τον τερματοφύλακα της Γκρασχόπερς να σώζει. Δύο λεπτά αργότερα ο Μάντσον έκλεψε και σούταρε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και τα σουτ του Σάκιτς στο 35' και στο 45. Άουτ έφυγε και το σουτ του Μπουσουλάτζιτς στο 38'.

Μόνο τρεις ίδιοι και 4-4-2
Στην επανάληψη ο Κάναντι άλλαξε τα 7/11. Ο Μίρκοβιτς ήταν στο τέρμα, με τον Καρασαλίδη και τον Χατζηισαΐα μπροστά του. Στα αριστερά μεταφέρθηκε ο Σάκιτς, ενώ δεξί μπακ μπήκε ο Νάτσος. Στα χαφ βρέθηκαν ο Ούμπιδες με τον Γαρουφαλιά, δεξιά ο Μανούσος, αριστερά ο Ενσικουλού ενώ ο Μούγιακιτς πέρασε στην επίθεση με τον Κωτσόπουλο να έρχεται δίπλα του.

Ανέβηκε με Ενσικουλού και σκόραρε από την άσπρη βούλα
Καλύτερο ήταν το πρόσωπο του Ατρόμητου στο δεύτερο μέρος. Η είσοδος του Ενσικουλού ανέβασε αρκετά τους Περιστεριώτες, οι οποίοι αρχικά απείλησαν με σουτ του Μούγιακιτς στο 48' και κεφαλιά του Κωτσόπουλου στο 53' που πέρασαν άουτ και στην επόμενη φάση σκόραραν. Στο 65', ο αρκετά κινητικός Κωτσόπουλος, κέρδισε πέναλτι με τον Ούμπιδες να εκτελεί εύστοχα και να ισοφαρίζει σε 1-1. Ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι, στο 70' με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Τελευταία καλή φάση για τον Ατρόμητο ήταν στο 76', όταν μετά από όμορφη πάσα του Κωτσόπουλου, το ωραίο σουτ του Ενσικουλού εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα των Ελβετών.

Κάπως έτσι ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε τα φιλικά του στην Ελβετία χωρίς να γνωρίσει ήττα! Οι Περιστεριώτες επιστρέφουν στην πατρίδα με απολογισμό 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Τελευταίο φιλικό τεστ πριν το πρώτο ματς με την Ντινάμο, το ερχόμενο Σάββατο στο Περιστέρι με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ατρόμητος (α μέρος): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Μπρούνο, Βασιλακάκης, Κουλούρης, Μούγιακιτς
Ατρόμητος (β μέρος): Μίρκοβιτς, Νάτσος, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Σάκιτς, Γαρουφαλιάς, Ούμπιδες, Ενσικουλού, Μανούσος, Κωτσόπουλος, Μούγιακιτς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα