7 κινήσεις του Γκερέρο, «όλα τα λεφτά»

7 κινήσεις του Γκερέρο, «όλα τα λεφτά»

7 κινήσεις του Γκερέρο, «όλα τα λεφτά»

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος αναλύει μέσα από το blog του στο gazzetta κάποια πράγματα από το παιχνίδι του Μιγκέλ Γκερέρο με τη βοήθεια του βίντεο.

Για να είμαι ειλικρινής, κι εγώ μόνο όταν είδα το βιντεάκι με τα εκτεταμένα στιγμιότυπα του τελευταίου φιλικού του Ολυμπιακού αντιλήφθηκα στην σωστή διάσταση το πόσο «γεμάτη» παρουσία είχε ο Μιγκέλ Γκερέρο στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Βλέπετε ο Ισπανός δεν είναι ο σέντερ φορ που θα σε εντυπωσιάσει, γιατί δεν έχει ούτε το παράστημα, ούτε την ντρίμπλα. Αλλά οι κινήσεις του μέσα στο παιχνίδι είναι πολύ καλές. Και ουσιαστικές. Έπαιξε προχθές 60 λεπτά και ήταν μέσα σε έξι-εφτά φάσεις για γκολ! Χωρίς υπερβολή.

Νομίζω ότι αξίζει να δείτε κάποια αποσπάσματα από το βιντεάκι του αγώνα (http://www.olympiacos.org/en/video-gallery/74916/highlights-kas-eupen-olympiacos-3-2), για να καταλάβετε τι δουλειά κάνει ο Ισπανός. Ήταν εφτά κινήσεις «όλα τα λεφτά».

Στο 0.05 παίρνει τη σωστή θέση για να εκμεταλλευθεί το μελέ στην περιοχή από τη σέντρα του Τσιμίκα. Σουτάρει, αλλά ο γκολκίπερ τον νικάει. Δείτε τον και πώς φεύγει σφαίρα μετά την απόκρουση του γκολκίπερ και πάει να μαρκάρει σε θέση αριστερού μπακ το ξεκίνημα της αντίπαλης επίθεσης!

Στο 00.38 αξιοποιεί την κερδισμένη κόντρα του Ομάρ και επιχειρεί να παραβιάσει από κοντά την αντίπαλη εστία, με γυριστό σουτ κι αφού πρώτα κοντρολάρει την μπάλα, όμως πάλι ο γκολκίπερ τον νικάει.

Στο 01.58 κερδίζει στο πρώτο δοκάρι την κεφαλιά στο κόρνερ του Λάζαρου και δίνει την δυνατότητα στο Σισέ να σκοράρει, άσχετα αν χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 03.09 είναι έτοιμος να «πυροβολήσει» στη σέντρα του Ομάρ, αλλά ο Ανδρούτσος του παίρνει την μπουκιά από το στόμα, ζητώντας του μετά συγνώμη.

Στο 03.19 τσιμπάει την μπάλα με πολύ ωραίο τακουνάκι στην πάσα του Σισέ και την βγάζει στον Λάζαρο, ξεκινώντας φάση που εξελίσσεται σε «μισό γκολ».

Στο 03.42 παίρνει την μπάλα από τον Φορτούνη κι ελίσσεται έξοχα στην αντίπαλη περιοχή, αποφεύγει έναν αντίπαλο και σουτάρει συρτά για το γκολ στην τρίτη τελική του στο ματς.

Στο 04.13 δέχεται την μπάλα μακριά από την περιοχή, συνεργάζεται με τον Ομάρ κι από θέση μέσα δεξιά σερβίρει πάσα για γκολ στον αμαρκάριστο Λάζαρο, που το χάνει.

Τρεις τελικές, ένα γκολ, άλλες τρεις πάσες για φάσεις γκολ και μία φορά που του στέρησαν τη δυνατότητα να τελειώσει φάση. Δεν την λες και…μικρή τη δραστηριότητα του Γκερέρο. Και νομίζω ότι αν αρχίζει και ζητάει ακόμη πιο πολύ την μπάλα, όπως έκανε στη Λεγανές, θα γίνει ακόμη καλύτερος.

Ας έχουμε, άλλωστε, στο μυαλό μας ότι συνολικά έχει όλα κι όλα 90 λεπτά παίξει μαζί με τον Φορτούνη και τον Λάζαρο…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.