Τα... ιδιαίτερα του Κάναντι

Τα... ιδιαίτερα του Κάναντι

Νίκος Μαρούδας
Τα... ιδιαίτερα του Κάναντι

bet365

Χατζηισαΐας, Ενσικουλού και Μούγιακιτς άκουσαν ιδιαιτέρως τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι στην πρωινή προπόνηση, καθώς δεν έβγαλαν όλο το πρόγραμμα για λόγους αποφόρτισης. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΣΤΡΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και οι διπλές προπονήσεις, έφεραν όπως είναι λογικό αρκετή κούραση σε πολλούς ποδοσφαιριστές στον Ατρόμητο. Μάλιστα, ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ήταν και ο μόνος που έβγαλε 90λεπτο απέναντι στη Ζυρίχη. Για τον λόγο αυτό εκείνος, μαζί με τους Ενσικουλού και Μούγιακιτς δεν ακολούθησαν ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Αντίθετα, αποφασίστηκε να κάνουν δικό τους πρόγραμμα μαζί για λόγους αποφόρτισης. Πριν αρχίσουν όμως την δική τους προπόνηση, ο Νταμίρ Κάναντι είχε τετ α τετ μαζί τους και τους είπε τι θέλει από εκείνους. Το απόγευμα και οι τρεις προπονήθηκαν κανονικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα