Αιμάτωμα ο Βαρέλα, δεν ανησυχούν στον ΠΑΟΚ

Αιμάτωμα ο Βαρέλα, δεν ανησυχούν στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Αιμάτωμα ο Βαρέλα, δεν ανησυχούν στον ΠΑΟΚ

bet365

Αισιοδοξία επικρατεί στον ΠΑΟΚ με την κατάσταση του Φερνάντο Βαρέλα, αφού ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας δεν φάινεται να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ενόψει Βασιλείας.

Ο Πορτογάλος στόπερ αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο 43ο λεπτό, στη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντε Γκράαφσαπ (2-1).

Στον πάγκο του «Δικέφαλου του Βορρά» επικράτησε αμέσως «παγωμάρα», βλέποντας τον Βαρέλα να αποχωρεί υποβασταζόμενος και μη μπορώντας να πατήσει καθόλου το δεξί του πόδι, μετά το χτύπημα που δέχθηκε στην εξωτερική πλευρά του τετρακέφαλου.

Όλοι «έπεσαν» πάνω του και προς ανακούφιση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο παίκτης δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, παρά μόνο ένα αιμάτωμα. Όπως μεταφέρθηκε από τη μετάδοση της NOVA, οι άνθρωποι των Θεσσαλονικέων ήταν καθησυχαστικοί για την κατάστασή του, με τις εξετάσεις που θα γίνουν να έρχονται να ξεδιαλύνουν το «τοπίο».

Ο ίδιος δε ο Ρουμάνος τεχνικός, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα εμφανίστηκε αισιόδοξος πως είναι ζήτημα ημερών να ξεπεράσει ο Βαρέλα τελείως το όποιο πρόβλημα προέκυψε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα