«Τελειώνει» με Χασάν και προσπαθεί για στόπερ και μέσο...

«Τελειώνει» με Χασάν και προσπαθεί για στόπερ και μέσο...

Δημήτρης Τομαράς
«Τελειώνει» με Χασάν και προσπαθεί για στόπερ και μέσο...

bet365

Ο Ολυμπιακός μπορεί να καταφέρει να ολοκληρώσει ακόμα και την Δευτέρα την μεταγραφή του 25χρονου διεθνούς Αιγύπτιου φορ Αχμέντ Χασάν και ενώ ψάχνεται για να κλείσει στόπερ και τουλάχιστον έναν μέσο.

Ο Αιγύπτιος φορ Χασάν της Μπράγκα δείχνει στην παρούσα φάση η πιο προχωρημένη μεταγραφική υπόθεση του Ολυμπιακού.

Στην Πορτογαλία επιμένουν για deal σχετικά με την απόκτηση του 25χρονου στράικερ και ίσως προκύψουν νεότερα ακόμα και την Δευτέρα (σ.σ. και αυτό διότι με την πλευρά του παίκτη υπήρχε συμφωνία και απέμενε να τα βρει ο Ολυμπιακός με την Μπράγκα για δανεισμό ή και αγορά του εν λόγω φορ). Για τον στόπερ ο Ολυμπιακός μετά την μη ολοκλήρωση και ανακοίνωση της προσθήκης του Μεριά ψάχνεται για να κλείσει όσο πιο σύντομα μπορεί άλλη περίπτωση και ενώ το ίδιο ισχύει και για το κέντρο όπου υφίστανται επιλογές σαν των Γουίλιαν και Μπαρέιρο. Ενδεχομένως μες στα επόμενα 24ωρα λοιπόν να υπάρξει κάτι τελικό για τον Χασάν καθώς και για τις άλλες μεταγραφικές ανάγκες των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα