Με Κόντε στο Καρπενήσι ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Με Κόντε στο Καρπενήσι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με Κόντε στο Καρπενήσι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με 30 παίκτες και τον Πέδρο Κόντε να ακολουθεί κανονικά, ο ΠΑΣ Γιάννινα αναχώρησε την Κυριακή (15/7) για το Καρπενήσι, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του και θα δώσει φιλικούς αγώνες.

Στην αποστολή της ομάδας του Γιάννη Πετράκη περιλαμβάνονται νεοαποκτηθέντες και όσοι βρίσκονται στον σύλλογο από πέρυσι, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει την ευκαιρία μέσα από τα φιλικά με την ΑΕΛ (17/7), τη Λαμία (20/7) και τον Λεβαδειακό (28/7) να βάλει σε εφαρμογή τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν.

Κανονικά ακολούθησε και ο Πέδρο Κόντε, που όπως φαίνεται θα παραμείνει στα Ιωάννινα και την επόμενη σεζόν.

Το δελτίο τύπου των Ηπειρωτών:

«Η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ έγινε σήμερα το πρωί, πριν την αναχώρηση τους για το Καρπενήσι και την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Το πρόγραμμα για σήμερα είχε γυμναστική ενδυνάμωσης με αερόβια στοιχεία και ασκήσεις ταχύτητας. Μετά το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές μας με συνοδεία το τεχνικό και ιατρικό team αναχώρησαν για το Καρπενήσι και το ξενοδοχείο ΑΒΑΡΙΣ που θα καταλύσουν.

Στην αποστολή της προετοιμασίας ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Πετράκης έχει 30 ποδοσφαιριστές, τους:

Βελλίδη, Περιστερίδη, Βενετικίδη, Παπαϊωάννου, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Λίλα, Κόντε, Νικολιάς, Μπετρά, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Λουκίνας, Παμλίδης, Βασιλάκης, Κάστρο, Τσικάρσκι, Γιάκος, Λιάσος, Ξυδάς, Ντόλοβατς, Κακούμπα, Γώγος, Κούζικ, Λέο, Παπαδόπουλος, Σιόντης, Σκόνδρας, Βιντάλ, Πήλιο.

Πρώτη προπόνηση στο Καρπενήσι αύριο για την ομάδα μας και ενόψει του φιλικού με την ομάδα της Λάρισας την Τρίτη».

Best of internet