Θέλει Μπερτόγλιο η Λαμία

Gazzetta team
Θέλει Μπερτόγλιο η Λαμία

bet365

Την απόκτηση του 28χρονου Αργεντινού Φακούντο Μπερτόγλιο, που στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, επιθυμεί η Λαμία.

Ο Αργεντινός μέσος, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Καζακστάν, ενδιαφέρει τους Φθιωτούς για τη θέση πίσω από τον σέντερ φορ.

Ο Φακούντο έχει παίξει ξανά στη Superleague στο παρελθόν και συγκεκριμένα τη σεζόν 2015/16 με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου κατέγραψε 4 γκολ και 7 ασίστ σε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Πέρυσι έκλεισε τη σεζόν στο Καζακστάν με την Ορντάμπασι, ενώ έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου (2010-2012), της Γκρέμιο (2012/13), της Εβιάν (2013/14), της Τίγκρε (2014/15) και του ΑΠΟΕΛ (2016-2018), ως δανεικός από τους Ουκρανούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα