Ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή του Μεριά στον Ολυμπιακό!

Ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή του Μεριά στον Ολυμπιακό!

Ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή του Μεριά στον Ολυμπιακό!

bet365

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr από την Τυνησία αναφέρουν πως η Αλ-Ντουχάιλ από το Κατάρ ανέβασε την προσφορά της για τον Γιασίν Μεριά με συνέπεια η Σφαξιέν να αθετήσει τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό ζητώντας περισσότερα χρήματα!

Ο Ναμπίλ Μααλούλ, ο προπονητής που καθοδήγησε την εθνική Τυνησίας στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των Αφρικανών στο Παγκόσμιο Κύπελλο παραιτήθηκε.

Daily Predictor* με έπαθλο* €125.000 μετρητά* σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αλ-Ντουχάιλ από το Κατάρ. Ο Μααλούλ θεωρείται μέντορας για τον Γιασίν Μεριά καθώς ήταν εκείνος που τον καθιέρωσε στο αρχικό σχήμα της εθνικής Τυνησίας.

Μάλιστα, ο 25χρονος μπακ ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ζήτησε στην Αλ-Ντουχάιλ.

Ο ποδοσφαιριστής της Σφαξιέν παρά το παχυλό συμβόλαιο που του προτάθηκε είχε ταχθεί υπέρ της μεταγραφής του σε ευρωπαϊκό σύλλογο προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρο μιας καριέρας στη Γηραιά Ήπειρο.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Σφαξιέν για την μεταγραφή του έναντι 1.8 εκατ. ευρώ, όμως ο πρόεδρος της ομάδας από την Τυνησία, Μονσέφ Κεμακέμ αθέτησε τον λόγο του αξιώνοντας 2.5 εκατ. ευρώ.

Οι Τυνήσιοι υποστηρίζουν πως η ομάδα του Κατάρ έπειτα από πιέσεις του Ναμπίλ Μααλούλ αύξησε την προσφορά της στη Σφαξιέν. Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού και μοιραία η μεταγραφή «ναυάγησε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα