Ο συνεπέστατος & Mister Goal Γκερέρο και ο Ποντένσε

Ο συνεπέστατος & Mister Goal Γκερέρο και ο Ποντένσε

Δημήτρης Τομαράς
Ο συνεπέστατος & Mister Goal Γκερέρο και ο Ποντένσε

bet365

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο για ακόμα μία φορά βρήκε δίχτυα φτάνοντας στα 4 γκολ με τους Πειραιώτες στα φιλικά και ενώ ο Ποντένσε ήρθε και... έδεσε αμέσως στον Ολυμπιακό.
Ο 27χρονος φορ από το Τολέδο δεν ήταν μία μεταγραφή που έσκασε σαν μεγάλο... μπαμ για τον Ολυμπιακό. Το όνομα του Γκερέρο όμως από μόνο του παραπέμπει σε μαχητή και πολεμιστή. Και αυτό δείχνει εξαρχής πως είναι. Μαχητής αλλά και ένας αξιόπιστος γκολτζής. Ο Γκερέρο σε αντίθεση με τα περισσότερα φορ που είχε τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει & ένα ακόμα μεγάλο αγωνιστικό ατού. Τις στατικές φάσεις. Έχει πολύ καλές εκτελέσεις φάουλ. Με τη Βάτενς το απέδειξε αυτό, πως χτυπάει δηλαδή πολύ καλά φάουλ σκοράροντας με εξαιρετικό τρόπο.
Φαίνεται επίσης και το πόσο τον εμπιστεύεται σε αυτόν τον τομέα ο Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα ο Ισπανός φορ στα 2 πρώτα του ανεπίσημα ματς (σ.σ. τα φιλικά με Βάτενς και Μποτοσάνι) σκόραρε με κάθε τρόπο: φαουλ, κεφαλιά και σουτ και ενώ είχε και δοκάρι και άλλα καλά χτυπήματα.
Νο1... κανονιέρης με τα τρία του γκολ σε αυτά τα ματς προετοιμασίας των Πειραιωτών. Δεν έμεινε εκεί όμως. Βρήκε δίχτυα και με την Τεσέντερλο για να φτάσει τα τέσσερα... τεμάχια σε ένα φιλικό όπου ντεμπούταρε ο Ποντένσε. Ο νεαρός Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είχε πολύ καλές συνεργασίες όπως εκείνη με τον Φετφατζίδη για το πρώτο γκολ του Φέτφα στην επάνοδό του στον Ολυμπιακό. Γενικότερα έδειξε πως μπορεί να συμβάλλει αισθητά δημιουργικά και επιθετικά και ότι... κόλλησε με το στιλ των Πειραιωτών με το... καλημέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα