Σασί: «Ανυπομονώ να παίξω για τον ΟΦΗ»

Σασί: «Ανυπομονώ να παίξω για τον ΟΦΗ»

Gazzetta team
Σασί: «Ανυπομονώ να παίξω για τον ΟΦΗ»

bet365

Ο Τυνήσιος στράικερ έδειξε... ενήμερος για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο «Γεντί Κουλέ»
Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ισμαϊλ Σασί, ο οποίος τη Δευτέρα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μετά θα γίνει και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ. Ο διεθνής Τυνήσιος φορ επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, το προπονητικό κέντρο της ομάδας, είχε τετ α τετ με τον Νίκο Παπαδόπουλο και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου/ «Είμαι πολύ χαρούμενος, που είμαι εδώ. Περιμένω να ξεκινήσω τη δουλειά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μεταγραφή μου στον ΟΦΗ και θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Γνωρίζω αρκετά για τη νέα μου ομάδα. Για την ιστορία της και τον εκπληκτικό κόσμο που έχει. Εχω δει παιχνίδια του ΟΦΗ και ξέρω την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της ομάδας. Θέλω πραγματικά να το ζήσω όλο αυτό. Την όμορφη ατμόσφαιρα, στο γήπεδο του ΟΦΗ.
Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σαν το Ελληνικό και να είναι σίγουρος ο κόσμος του ΟΦΗ, ότι θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα», ανέφερε ο 26χρονος στράικερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα