Οι Ισπανοί για τον Μπράντον Λάμας για την επίθεση του Ολυμπιακού (vids)

Οι Ισπανοί για τον Μπράντον Λάμας για την επίθεση του Ολυμπιακού (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Οι Ισπανοί για τον Μπράντον Λάμας για την επίθεση του Ολυμπιακού (vids)

bet365

Ισπανικές πηγές εμφανίζουν τον Ολυμπιακό να έχει ασχοληθεί το τελευταίο διάστημα & με την υπόθεση του 23χρονου επιθετικού Μπράντον Τόμας Λάμας της γαλλικής Ρεν, τον οποίο διεκδικούν αρκετές ομάδες αν και δεν είχε τόσο καλή σεζόν.

Ο λόγος για έναν παίκτη που βρίσκεται και στα... ραντάρ της Σπόρτινγκ Χιχόν. Οι Ισπανοί εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως είχε προσπαθήσει να πάρει τον Μπράντον Τόμας Λάμας & όταν ακόμα έπαιζε στην Μαγιόρκα ενώ παλαιότερα τον ήθελε και η 2η ομάδα της Μπάρτσα.

Βέλγιο - Αγγλία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Αζάρ ανοίξει το σκορ. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για τον 23χρονο Ισπανό που αν και είναι φορ παίζει και στα 2 άκρα της επίθεσης η Ρεν είχε δώσει 3 εκατ. ευρώ στην Μαγιόρκα. Πρόκειται για παίκτη που το 2016-2017 στη Β' Ισπανίας είχε 13 γκολ και 4 ασίστ. Η χρονιά που μας πέρασε όμως στην Γαλλία δεν ήταν ανάλογη καθώς είχε 12 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ. Από αυτά τα ματς πάντως στα 4 είχε παίξει στην φυσική του θέση, εκείνη του επιθετικού. Η Ρεν είναι διατεθειμένη να τον δώσει δανεικό & ενώ στην Ισπανία υποστηρίζουν πως τον θέλουν και άλλες ομάδες. Ως προς την επίθεσή του πάντως ως γνωστόν ο Ολυμπιακός σε πρώτο πλάνο έχει τον Αιγύπτιο Χασάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα