«Ερυθρόλευκα» κλικς από το Βέλγιο! (pics)

«Ερυθρόλευκα» κλικς από το Βέλγιο! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
«Ερυθρόλευκα» κλικς από το Βέλγιο! (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την πρώτη του προπόνηση επί βελγικού εδάφους με έμφαση στην τακτική και δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας. Δείτε φωτό από το Γκενκ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο Γκενκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έριξε βάρος ξανά στον τομέα της τακτικής και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Αναλυτικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για το 2ο στάδιο προετοιμασίας: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Ευαγγέλου, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Κούτρης, Λάζαρος, Μάνος, Μάριν, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Πάρντο, Ποντένσε, Ρομαό, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βρουσάι και Βούκοβιτς. Δείτε στην Gallery φωτό από την προπόνηση στο Βέλγιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα