Ανακοίνωσε Σασί ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε Σασί ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε Σασί ο ΟΦΗ

bet365

Την απόκτηση το διεθνή Τυνήσιου εξτρέμ, Ισμαίλ Σασί, ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕ Λεμεσού ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Όπως τονίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα του κρητικού συλλόγου, ο 26χρονος επιθετικός αποτελούσε εδώ και καιρό πρώτη επιλογή για τον ΟΦΗ και την Πέμπτη (12/7) απάντησε θετικά στην πρόταση του συλλόγου, μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν ένα περίπου μήνα.

Ο Ισμαίλ Σασί αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και αυτό είναι ένα στοιχείο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Νίκου Παπαδόπουλου.

Έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, πολύ καλά τελειώματα, είναι δημιουργικός και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο πίσω από το φορ, αλλά και στα άκρα.

H συμφωνία του ΟΦΗ με τον Ισμαίλ Σασί είναι για δυο χρόνια. Ο Αφρικανός γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1991 και έχει ύψος 1.84. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Τυνησίας και διαθέτει γαλλική υπηκοότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα