Ατρόμητος - Ντόρνμπιρν 2-0 (φιλικό)

Ατρόμητος - Ντόρνμπιρν 2-0 (φιλικό)

Gazzetta team
Ατρόμητος - Ντόρνμπιρν 2-0 (φιλικό)

bet365

Η ομάδα του Περιστερίου στο πρώτο της φιλικό επί αυστριακού εδάφους επικράτησε 2-0 της Ντόρνμπιρν. Στρούγγης και Κωτσόπουλος τα γκολ του Ατρομήτου.

Φέτος οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί. Ο Ατρόμητος έκλεισε μια σεζόν εξαιρετική που όχι μόνο εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο άλλα έδειξε ότι μπορεί να χτυπήσει κάθε παιχνίδι. Για φέτος ωστόσο υπάρχουν ξεκάθαροι στόχοι. Και πρώτος από αυτούς είναι η πρόκριση επί της Ντιναμό Μπρεστ. Και το βράδυ της Τετάρτης ο Ατρόμητος έδωσε το πρώτο του φιλικό για φέτος. Και το δείγμα ήταν θετικό.

Οι «κυανόλευκοι» με αντίπαλο την Ντόρνμπιρν είχαν την κατοχή της μπάλας, έπαιξαν το ποδόσφαιρο που μας είχαν συνηθίσει και πέρσι κι επικράτησαν με 2-0 πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 8' ο Στρούγγης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ούμπιδες και στο 77 ο Κωτσόπουλος έκανε το 2-0 (πάλι από ασίστ του Ούμπι).

Ο Ατρόμητος θα δώσει την Πέμπτη το δεύτερο φιλικό του κόντρα στην Αούστρια Λουστενάου.

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Νάτσος, Χατζηϊσαίας, Στρούγγης, Ούμπιδες, Ενσικουλού, Μάντσον, Βασιλακάκης, Μανούσος, Κωτσόπουλος
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Θεοδωράκης, Ίμερι και Λαζαρίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα