Υφυπουργείο για Λίγκα: «Κάναμε ξεκάθαρη πρόταση και κανένα άλλο σχόλιο»!

Δημήτρης Τομαράς
Υφυπουργείο για Λίγκα: «Κάναμε ξεκάθαρη πρόταση και κανένα άλλο σχόλιο»!

bet365

Δεν εισέπραξαν θετικά στο Υφυπουργείο Αθλητισμού τα όσα έγιναν στο Δ.Σ. της Λίγκας. Ποιά η διαρροή από την ΓΓΑ και ποιος ήταν ένας λόγος που έσπασαν δύο... μπλοκ στην Διοργανώτρια Αρχή.
Από πηγές από το Υφυπουργείο Αθλητισμού η διαρροή που έβγαινε ήταν πως «εμείς κάναμε μία σαφέστατη ξεκάθαρη πρόταση που δεν αλλάζει και δεν έχουμε να κάνουμε κανένα άλλο σχόλιο»! Μία φράση που σίγουρα δείχνει ενόχληση και δυσαρέσκεια, όπως γράψαμε και πιο νωρίς. Από εκεί και μετά σύμφωνα με νεότερες πηγές ένας λόγος που διαχωρίστηκαν οι ομάδες σε 8 vs 8 ήταν ότι είχε βγει μια αίσθηση από άτομα του προεδρείου πως θα τα έβρισκαν σίγουρα με τον Βασιλειάδη στις 14 ομάδες.
Ένα σημαντικό στοιχείο είναι πάντως πως η προκήρυξη είναι ετήσια για την Super League. Βγαίνει δηλαδή κανονινιστικά μία για κάθε χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα