Για δοκιμή στο Κορωπί ο Ρεγκάκος

Για δοκιμή στο Κορωπί ο Ρεγκάκος

Νίκος Αθανασίου
Για δοκιμή στο Κορωπί ο Ρεγκάκος

bet365

Ο Στέφανος Ρεγκάκος έκανε προπόνηση σήμερα με τον Παναθηναϊκό και στην Ολλανδία ο Γιώργος Δώνης θα αποφασίσει αν ο νεαρός επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Η πραγματικότητα για Λουτσιάνο.

Ο Παναθηναϊκός «έκλεισε» τον Σιφναίο, είναι κοντά στον Καμπετσή και ο Στέφανος Ρεγκάκος θα διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ των «πρασίνων» μέσα από δοκιμή! Ο νεαρός φορ που πέρυσι αγωνίστηκε στην Λωζάνη, πήγε σήμερα στο Κορωπί και ακολούθησε το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη. Ο Έλληνας τεχνικός θα τον τσεκάρει και στην Ολλανδία και θα αποφασίσει για το μέλλον του και για το αν ο Παναθηναϊκός θα του προσφέρει συμβόλαιο.

Από κει και πέρα, στο «τριφύλλι» διέψευδαν πως ο Λουσιάνο έφυγε ως δανεικός για την Φλουμινένσε, ξεκαθαρίζοντας πως ο Βραζιλιάνος πήρε την ελευθέρας του και αποχώρησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα