Η Μπουντεσλίγκα θυμήθηκε τον Ίσμαελ (vid)

Gazzetta team
Η Μπουντεσλίγκα θυμήθηκε τον Ίσμαελ (vid)

bet365

Μέσω Twitter η Μπουντεσλίγκα έκανε «βουτιά» στο παρελθόν και στο όμορφο γκολ του τωρινού προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης, Βαλεριέν Ίσμαελ, απέναντι στο Αμβούργο, τη σεζόν 2003/04.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Με αφορμή κάθε γράμμα της αλφαβήτου, ο λογαριασμός της πρώτης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος στο Twitter υπενθυμίζει μερικά εντυπωσιακά γκολ του παρελθόντος.

Σήμερα ήταν η μέρα του «Ι» και του Βαλεριέν Ίσμαελ, που πλέον έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και αποτελεί τον προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης (2003-2005), της Μπάγερν Μονάχου (2005-2007) και του Ανόβερου (2007-2009).

Ως παίκτης της ομάδας της Βρέμης σκόραρε με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ, στην αναμέτρηση με το Αμβούργο τη σεζόν 2003/04 και η Μπουντεσλίγκα το «έπαιξε» στο Twitter.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα