Παλατσίδης: «Εξαιρετικό παιδί ο Κολάσο»

Παλατσίδης: «Εξαιρετικό παιδί ο Κολάσο»

Gazzetta team
Παλατσίδης: «Εξαιρετικό παιδί ο Κολάσο»

bet365

Ο Τζο Παλατσίδης σκιαγράφησε το προφίλ του Νικολάς Κολάσο καθώς γνωρίζονται μέσα από τη συνύπαρξή τους στη Melbourne City.

Μουντιάλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμιάς βρίσκεται στην Αυστραλία και μάλιστα συνεργάστηκε με τον Αργεντίνο μέσο. Ο Κολάσο έχει συμφωνήσει με τον Άρη και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι την Παρασκευή(13/7). Μιλώντας στο Metropolis 95.5, ο Τζο Παλατσίδης σημείωσε ότι «είναι φανταστικό παιδί. Θα έλεγα, από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχω δουλέψει. Είναι επαγγελματίας και δουλεύει πολύ σκληρά. Το ότι έχει κάνει 100 συμμετοχές με τη Μπόκα Τζούνιορς αποδεικνύει την ποιότητά του. Είναι ένας χαρακτήρας χαμηλών τόνων, ταπεινός και δεν μιλούσε πολύ. Ότι του ζητούσαμε, το έκανε και με το παραπάνω. Δεν ήταν καμιά φίρμα που νόμιζε ότι αξίζει κάτι παραπάνω. Εμείς τον ξεκινήσαμε σαν αριστερό εξτρέμ. Στο πρώτο του παιχνίδι έπαιξε ως αλλαγή και πέντε λεπτά μετά την είσοδό του έβγαλε μια ασίστ. Κοιτιόμασταν μεταξύ μας και λέγαμε τι παίκτη φέραμε. Έχει τρομερό αριστερό πόδι, στέλνει τη μπάλα όπου θέλει με αυτό», είπε αρχικά.

Μπαίνοντας σε λεπτομέρειες στάθηκε στην ικανότητα του Κολάσο στην πάσα. «Μπορεί να κάνει τρομερά πράγματα. Δεν ξέρω, βέβαια, ο Άρης τι σχέδια έχει γι’ αυτόν, σε ποια θέση θα παίζει. Το μόνο που του λείπει είναι η ταχύτητα. Έχει τρεξίματα, δεν είναι, όμως, ταχύς. Με τα στοιχεία που κατέχει ως ποδοσφαιριστής, θα βοηθήσει τον Άρη, είτε παίζει ως μπακ είτε ως χαφ. Εμείς τον χρησιμοποιήσαμε τόσο αριστερά, όσο και στον άξονα είτε ως χαφ είτε ως επιτελικό μέσο».

Ο Τζο Παλατσίδης αναφέρθηκε και στον τραυματισμό που είχε ο Νικολάς Κολάσο στο διάστημα της συνεργασίας του με τη Melbourne City. «Εκτιμώ πως στην Ελλάδα θα προσαρμοστεί πιο εύκολα. Στην Αυστραλία το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό. Σε εμάς, μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια τραυματίστηκε, έμεινε εκτός 5-6 εβδομάδες και μέχρι να βρει τον ρυθμό του δεν ήταν ο παίκτης που είδαμε στην αρχή. Πιστεύω ότι στον Άρη μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι ένα παιδί που θα δουλέψει σκληρά και η φυσική κατάσταση θα είναι το πρώτο που θα σκέφτεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα