Τα είπαν χωρίς αποτέλεσμα Βασιλειάδης-Super League!

Gazzetta team
Τα είπαν χωρίς αποτέλεσμα Βασιλειάδης-Super League!

bet365

Η... απόσταση παραμένει μεταξύ της Πολιτείας και της Super League ύστερα από τη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές πριν το κρίσιμο Δ.Σ. της Λίγκας.

Μουντιάλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Βαγγέλη Μπαταγιάννη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Super League Βασίλη Γκαγκάτση.

Η Λίγκα επιμένει για αριθμό 14 ομάδων για τη σεζόν 2019-2020, ενώ ο Υφυπουργός θέλει οι ομάδες να είναι 12 έστω κι αν αυτό γίνει και από τη σεζόν 2020-2021. Τόνισε, όμως, ότι θέλει γραπτή δέσμευση από τις ομάδες ότι θα συμβεί η μείωση των ομάδων, κάτι που οι εκπρόσωποι της Super League δεν δέχτηκαν!

Και χωρίς συμφωνία ολοκληρώθηκε η συνάντηση τους, ενώ σε λίγη ώρα θα γίνει ενημέρωση του Δ.Σ. της Super League που έχει συνεδρίαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα