«Ακόμα επαφές του Ολυμπιακού για Γουίλιαν, άρνηση στην πρώτη κρούση για αγορά»

«Ακόμα επαφές του Ολυμπιακού για Γουίλιαν, άρνηση στην πρώτη κρούση για αγορά»

Δημήτρης Τομαράς
«Ακόμα επαφές του Ολυμπιακού για Γουίλιαν, άρνηση στην πρώτη κρούση για αγορά»

bet365

Νεότερα ρεπορτάζ από τη Βραζιλία θέλουν τον Ολυμπιακό να συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για την αγορά του μέσου Γουίλιαν και την αρχική του κρούση να μην γίνεται δεκτή από την Φλαμένγκο.
Ρεπορτάζ από το δίκτυο Esporte.uol.com.br αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έκανε μία πρώτη κρούση για την αγορά του μέσου Γουίλιαν που δεν έγινε δεκτή αλλά όχι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών. Δηλαδή πως οι Πειραιώτες θα κάνουν και νέα κρούση.
Η Φλαμένγκο ως γνωστόν είχε βάλει τιμή πώλησης στα 5 εκατ. ευρώ (σ.σ. μίνιμουμ 4,5 εκατ. ευρώ) και στην χώρα του καφέ επισημαίνουν πως η προσφορά των Πειραιωτών ήταν για αγορά και όχι μακριά απ' όσα ζητούν στον βραζιλιάνικο σύλλογο. Ο ίδιος ο Γουίλιαν πάντως έχει ζητήσει να φύγει για την Ευρώπη και πιέζει σε αυτήν την κατεύθυνση και ενώ απέρριψε πρόταση από την Ιαπωνία. Ο Ολυμπιακός πάντως δεν δείχνει πως αφήνει την υπόθεση και από την στιγμή που ασχολείται πάνω από έναν μήνα θα το πάει μέχρι τέλους... Στη Βραζιλία ακόμα και τώρα πάντως θεωρούν πως η μεταγραφή μπορεί να γίνει και στέκονται στο ότι η Φλαμένγκο απλά προσπαθεί να πάρει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα