«Τέλος από τον Πανιώνιο ο Αμπντουλάγεφ μετά από μια προπόνηση»

«Τέλος από τον Πανιώνιο ο Αμπντουλάγεφ μετά από μια προπόνηση»

bet365

Ο Αράζ Αμπντουλάγεφ έλυσε τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο προτού προλάβει να ντυθεί στα κυανέρυθρα όπως υποστηρίζει ο Τύπος του Αζερμπαϊτζάν. Οικογενειακό το θέμα αποχώρησής του.

Γαλλία – Βέλγιο και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Γκριεζμάν ανοίξει το σκορ. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τον δρόμο της επιστροφής πήρε ο Αράζ Αμπντουλάγεφ έχοντας κάνει μόλις μια προπόνηση με τη φανέλα του Πανιωνίου. Ο 26χρονος μέσος, ο οποίος δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί από την ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται ήδη στο Μπακού.

Οι Αζέροι υποστηρίζουν πως η μεταγραφή του Αμπντουλάγεφ από την Γκαμπάλα στον Πανιώνιο χάλασε οριστικά και ο πρώην παίκτης της Ανόρθωσης έσβησε ήδη την φωτογραφία που φορούσε τη φανέλα της ελληνικής ομάδας.

Ο Αμπντουλάγεφ είχε συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο, αλλά ένα οικογενειακό θέμα τον ανάγκασε να επιστρέψει πίσω στην πατριδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα