Η άφιξη των Ματίγια και Μενέντεζ από την κάμερα του Gazzetta TV

Η άφιξη των Ματίγια και Μενέντεζ από την κάμερα του Gazzetta TV

Η άφιξη των Ματίγια και Μενέντεζ από την κάμερα του Gazzetta TV

bet365

Το Gazzetta TV υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο τα δύο νέα αποκτήματα του Άρη, τον μπακ Άλεξ Μενέντεζ, καθώς και τον Χαβιέρ Ματίγια, μέσο που επίσης έκλεισε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Επίσης ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έχει κλείσει και τον Άλεξ Μενέντεζ και ο Ισπανός θα είναι ο βασικός αριστερός μπακ του για την ερχόμενη σεζόν. Το βράδυ της Δευτέρας αμφότεροι έφθασαν στην Ελλάδα για να ενσωματωθούν στις υποχρεώσεις του Άρη καθώς προβλέπεται να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ενσωματωθούν στην ομάδα στα Τρία Πέντε Πηγάδια.
Ο Χαβιέ Ματίγια σημείωσε ότι… «έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου η παρουσία του Πάκο Ερέρα. Ξέρω ότι ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην ομάδα».
Τη χαρά του για τη συμφωνία του με τους «κίτρινους» εξέφρασε και ο Άλεξ Μενέντεζ τονίζοντας ότι «ο Άρης είναι ένα μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που έγινα μέλος του. Ελπίζω να τα καταφέρουμε, ξέρω ότι θα έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό». Σε ερώτηση σχετική με τον Πάκο Ερέρα απάντησε ότι «είναι ένας σημαντικός προπονητής και από τους σημαντικότερους λόγους που ήρθα στην ομάδα».
Το Gazzetta TV τους υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο. Δείτε στην Gallery δύο βίντεο από την άφιξή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα