Ανακοίνωση αλά Μιραλάς ο Ολυμπιακός για Ποντένσε!

Ανακοίνωση αλά Μιραλάς ο Ολυμπιακός για Ποντένσε!

Ανακοίνωση αλά Μιραλάς ο Ολυμπιακός για Ποντένσε!

bet365

Ο Ολυμπιακός λειτούργησε ως προς τις ανακοινώσεις του για την σπουδαία μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε που προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο όπως είχε κάνει με Μιραλάς. Με ανακοίνωση δηλαδή μέσω Twitter.

Σίγουρα από την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό περίμεναν πολλά περισσότερα. Ωστόσο σε σχέση με την δημοσιοποίηση της συμφωνίας της επιστροφής του Βέλγου στο Λιμάνι και την ανακοίνωση του deal με τον Ποντένσε υπάρχει η εξής ομοιότητα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε την μεταγραφή του Ποντένσε μέσω Twitter. To ίδιο ακριβώς είχε κάνει και με το come back του Βέλγου. Υπενθυμίζεται ότι για τον Ποντένσε είχε κάνει καιρό πριν δηλώσεις ο Κριστιάν Καρεμπέ και έδειχνε πως τον είχε ξεχωρίσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα