Δοκιμάζει Τζανουλίνο η Λαμία

Gazzetta team
Δοκιμάζει Τζανουλίνο η Λαμία

bet365

Ο Μάριος Τζανουλίνος, «προϊόν» της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, θα δοκιμαστεί από τον Μπάμπη Τεννέ στη Λαμία και συμμετείχε κανονικά στην αποστολή για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μουντιάλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι «κυανόλευκοι» αναχώρησαν για την Ευρυτανία, όπου θα παραμείνουν ως τις 21 Ιουλίου και θα αρχίσουν να παίρνουν «μορφή» ενόψει της νέας σεζόν.

Εκτός των «παλιών» και των μεταγραφών του συλλόγου, στην αποστολή συμμετέχει και ο Μάριος Τζανουλίνος, που θα δοκιμαστεί από τους Φθιωτούς κι αν πείσει, θα αποκτηθεί.

Ο Τζανουλίνος είναι αμυντικός χαφ και προέρχεται από τα «φυτώρια» του Παναθηναϊκού, με τον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2014. Το 2016 παραχωρήθηκε ως ελεύθερος στην Κέρκυρα, ενώ ένα χρόνο μετά έπαιξε στον Αχαρναϊκό.

Το περσινό δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στη Football League (14 συμ, 2 γκολ) και πλέον διεκδικεί τις πιθανότητές του να ενταχθεί στο ρόστερ της Λαμίας για τη νέα σεζόν, κάτι που θα κριθεί από την παρουσία του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα