«Επαφή Ορμάν με Μαρινάκη και Ανσαριφάρντ, δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό»

«Επαφή Ορμάν με Μαρινάκη και Ανσαριφάρντ, δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό»

bet365

Τα τουρκικά media υποστηρίζουν ότι έγινε επαφή των δύο ισχυρών ανδρών των Ολυμπιακού & Μπεσίκτας για τον Ανσαριφάρντ αλλά και με τον παίκτη και ότι υπήρξε διαφορά στο οικονομικό σκέλος... Στα 10 εκατ. ευρώ τοποθετούνται οι αξιώσεις του Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με τουρκικές πηγές και ρεπορτάζ υπήρξε επαφή των Βαγγέλη Μαρινάκη και Φικρέτ Ορμάν για τον Ανσαριφάρντ. Επίσης και κουβέντας της πλευράς του παίκτη με τον ισχυρό άνδρα της Μπεσίκτας.
Βάσει των ίδιων πηγών υπήρξε διαφορά στο οικονομικό. Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως ο Ιρανός φορ εφόσον πάει αλλού θέλει ένα συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο (σ.σ. στον Ολυμπιακό έχει ένα συμβόλαιο περίπου στις 500.000 ευρώ). Ως προς τα... θέλω του Ολυμπιακού στην Τουρκία υποστηρίζουν πως «το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα των ανθρώπων της Μπεσίκτας. Ο 28χρονος στράικερ έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει 10 εκατ. ευρώ για να δώσει θετική απάντηση στην παραχώρησή του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα