Όλα δείχνουν άμεσο deal με Ποντένσε και Ολυμπιακό!

Όλα δείχνουν άμεσο deal με Ποντένσε και Ολυμπιακό!

Όλα δείχνουν άμεσο deal με Ποντένσε και Ολυμπιακό!

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει βάλει (ξανά) στην τελική ευθεία την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού Ντάνιελ Ποντένσε, υπόθεση που έχει εμπλοκή ο Μέντες, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.
Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης είχατε διαβάσει από το Gazzetta την αλλαγή δεδομένων για τον Ποντένσε και ότι ο 22χρονος εξτρέμ είχε περάσει 2 ημέρες πριν ιατρικά στο Λονδίνο για να κλείσει και τυπικά ακόμα και το βράδυ της Πέμπτης στον Ολυμπιακό. Και γενικότερα όλα τα νέα στοιχεία από το ρεπορτάζ από την Πορτογαλία. Τα νεότερα αναφέρουν πως ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι πια ιδιαίτερα κοντά στο να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον πειραϊκό σύλλογο και πως μπορεί να ήταν ακόμα και αργά το βράδυ της Πέμπτης στην Ελλάδα.
Επειδή βέβαια είναι μία μεταγραφή που έχει περάσει από χίλια... μύρια κύματα πάντα υπάρχει ένα μικρό... παραθυράκι, ωστόσο από την Πορτογαλία οι πληροφορίες επιμένουν πως η τελική συμφωνία θα είναι άμεση. Θα πρέπει να τονιστεί πάντως ξανά ότι από τους ερυθρόλευκους δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση επί του θέματος και ούτε από την πλευρά του παίκτη. Την υπόθεση χειριζόταν και χειρίζεται ο ισχυρός ατζέντης Μέντες που ασχολείται με τα μεταγραφικά και του Ολυμπιακού και της Φόρεστ. Ο Ντάνιελ Ποντένσε είχε πέρυσι στην ομάδα της Λισσαβώνας 20 ματς με 8 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα