Επιμονή στην τακτική από Ουζουνίδη (pics)

Επιμονή στην τακτική από Ουζουνίδη (pics)

Gazzetta team
Επιμονή στην τακτική από Ουζουνίδη (pics)

bet365

Η τακτική ήταν ο τομέας στον οποίο επέμεινε την Πέμπτη, 3η μέρα της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Κίελτσε, ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Με κλιματολογικές συνθήκες που θύμιζαν Μεσόγειο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στην ενημέρωση της, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ενωσης στην Πολωνία. Το πρόγραμμα περιλάμβανε δύο προπονήσεις, με την πρωινή να αναλώνεται σε ασκήσεις αποθεραπείας, ενώ η απογευματινή είχε πολλή τακτική.

Για σχεδόν δύο ώρες ο Ουζουνίδης δούλεψε πάνω σε διάφορες ασκήσεις τακτικής ενώ για αύριο Παρασκευή έχει προγραμματιστεί μία προπόνηση (19:00 ώρα Ελλάδας) και το Σάββατο η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Miedz Legnica στο Κίελτσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα