Αρχίζει σε χαμηλές τιμές η διάθεση των διαρκείας του Παναιτωλικού (vid)

Gazzetta team
Αρχίζει σε χαμηλές τιμές η διάθεση των διαρκείας του Παναιτωλικού (vid)

bet365

Mε ένα video συναισθηματικά φορτισμένο με σκοπό να καταδείξει την δυναμική του κόσμου του και τις τιμές σταθερά χαμηλές ο Παναιτωλικός αρχίζει από σήμερα Τρίτη (10/7) την διάθεση για τις κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν!

Καταλογίστηκε πέναλτι με τη βοήθεια του VAR στο Γαλλία - Βέλγιο; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!

Με το σύνθημα «Είμαι (ξανά) κι εγώ εκεί!» οι άνθρωποι του Παναιτωλικού καλούν τον κόσμο της ομάδας, για άλλη μια χρονιά, να ενισχύσει από κοντά την προσπάθεια του συλλόγου στην 7η παρουσία του στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας.

Μια σεζόν που αναμένεται δύσκολη εξαιτίας όλων όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την αδυναμία να υπάρξει μια λύση περίπου 1.5 μήνα πριν την... σέντρα του πρωταθλήματος. Στο Αγρίνιο γνωρίζοντας καλά τα όσα έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση και στο φίλαθλο κοινό συνεχίζουν και φέτος την πολιτική των χαμηλών τιμών στα διαρκείας.

Έτσι ο φίλος του Παναιτωλικού μπορεί να δει όλα τα εντός έδρας ματς της ομάδας του ακόμη και με 60 ευρώ!!!

Άλλωστε όπως αναφέρει και κομμάτι της ανακοίνωσης της ΠΑΕ «Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού ήταν πάντα εκεί: Στην κερκίδα του γηπέδου μας! Δίπλα στην ομάδα, στους αγώνες, σε χαρούμενες ή δύσκολες στιγμές. Ο καθένας αναγνωρίζει τον εαυτό του σε παλιότερες εικόνες και περήφανα δηλώνει: Είμαι κι εγώ εκεί!!! Στο δύσκολο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί ο Παναιτωλικός ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΦΙΛΑΘΛΟ δίπλα του».

Η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, αρχίζει από σήμερα, Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 στο γήπεδο Παναιτωλικού. Έως και την Πέμπτη 2 Αυγούστου μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους οι παλιοί κάτοχοι ή να επιλέξουν κάποια απ’ τις ελεύθερες. Οι νέοι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τις 10 Ιουλίου να επιλέξουν από τις ελεύθερες θέσεις. Πληρωμή μετρητοίς ή με χρεωστική – πιστωτική κάρτα (έως 6 άτοκες δόσεις).

Για την προμήθεια του εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας (όπως και των απλών εισιτηρίων στη συνέχεια) μέσω του VIVA.gr από την Τρίτη 10 Ιουλίου, κάθε ημέρα και ώρα. Είναι διαθέσιμες όλες οι ελεύθερες θέσεις, εκτός της Οικογενειακής κερκίδας Τμήμα 1 στη Θύρα 1 και της Θύρας 3.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο θα είναι ανοικτά κάθε Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη, από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα