Επίσημο: Ξανά στη Λαμία ο Βασιλαντωνόπουλος

Επίσημο: Ξανά στη Λαμία ο Βασιλαντωνόπουλος

bet365

Παίκτης της Λαμίας για έναν χρόνο θα είναι ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, με τους Φθιωτούς να ανακοινώνουν την ανανέωση του δανεισμού του από την ΑΕΚ.

Έμοιαζε δεδομένο και πλέον έχει και τη... σφραγίδα. Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος επιστρέφει κι επίσημα στη Λαμία, που ανακοίνωσε την επανένταξή του στις τάξεις της, μετά την περσινή σεζόν, που έπαιξε ξανά στο ΔΑΚ.

Ο παίκτης επέστρεψε στην ΑΕΚ μετά το τέλος του δανεισμού του, ωστόσο δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο Κίελτσε της Πολωνίας για την προετοιμασία και ενημερώθηκε πως θα δοθεί δανεικός. Οι «κυανόλευκοι», που ενδιαφέρονταν ούτως ή άλλως για τον παίκτη, δεν άφησαν τον χρόνο να κυλήσει και τον «έκλεισαν» ξανά ως δανεικό.

Μάλιστα, ο παίκτης βρέθηκε και στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη σεζόν 2018/19 την Τετάρτη (4/7), με την ανακοίνωση για την επιστροφή του στη Φθιώτιδα να ακολουθεί, λίγες ώρες αργότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ, του 26χρονου αμυντικού Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου. Του ευχόμαστε και φέτος πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα