Πήρε Γιαννακόπουλο ο Παναιτωλικός

Πήρε Γιαννακόπουλο ο Παναιτωλικός

bet365

Ο 25χρονος πορτιέρο υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τα «καναρίνια»
Ακόμη μία μεταγραφή «τελείωσε» σήμερα ο Παναιτωλικός. Τα «καναρίνια» απέκτησαν και τον Νίκο Γιαννακόπουλο και έτσι «έκλεισαν» την τριάδα των γκολκίπερ τους. Ο 25χρονος πορτιέρο έπαιζε πέρσι στην Κέρκυρα, ενώ ως πιτσιρικάς ξεκίνησε από την Ουντινέζε και μετά βρέθηκε στον Παναθηναϊκό. Τη σεζόν 2016/17 ήταν στην Κύπρο για τον Αρη Λεμεσού και πλέον είναι και εκείνος κάτοικος Αγρινίου. Μάλιστα το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τα «καναρίνια».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με τον Παναιτωλικό υπέγραψε ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος στο περσινό πρωτάθλημα υπερασπίστηκε την εστία του ΑΟΚ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Τρίπολης, τη Μπλάκμπερν, την Ουντινέζε, τον Πανιώνιο, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη Λεμεσού.
Ο 25χρονος τερματοφύλακας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Είναι ένα βήμα στην καριέρα μου και μία προσωπική πρόκληση. Θα βάλω τα δυνατά μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Υπόσχομαι στη διοίκηση και στους προπονητές μου να δουλεύω κάθε μέρα γι’ αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα