Τα λένε (ξανά) στο Υφυπουργείο Βασιλειάδης - ομάδες δίχως βάση συμφωνίας!

Τα λένε (ξανά) στο Υφυπουργείο Βασιλειάδης - ομάδες δίχως βάση συμφωνίας!

bet365

Με την βασική τους και μεγάλη διαφορά (σ.σ. 14 οι ομάδες της Λίγκας για '19-'20 και 12 ο Βασιλειάδης) να παραμένει Super League & Βασιλειάδης τα λένε ξανά στο Υφυπουργείο.
Για τις 14.00 και όχι για τις 16.00 - που είχε αρχικά προγραμματιστεί - είναι η νέα συνάντηση Βασιλειάδη και ομάδων για το σκέλος της αναδιάρθρωσης ενόψει της νέας χρονιάς.
Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι εξακολουθεί να βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο με την Super League να εμμένει στις 14 ομάδες για το 2019-2020 και το Υφυπουργείο και ο Βασιλειάδης στις 12 προκειμένου να προσφέρει τα τηλεοπτικά έσοδα της ΕΡΤ. Ο κ. Βασιλειάδης δέχθηκε να δει το προεδρείο της Super League αλλά και τους εκπροσώπους των συλλόγων της δίχως όμως να υπάρξει βάση συμφωνίας. Το Υφυπουργείο δε διέρρεε πως αυτό γίνεται για λόγους ευγενείας και ότι δεν θα δεχθεί την αντιπρόταση της Super League. Έτσι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το πρωτάθλημα συνεχίζει να είναι στον... αέρα. Το Gazzetta.gr είναι στο Υφυπουργείο και θα σας ενημερώνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα