Δανεικός ξανά ο Βασιλαντωνόπουλος, «κρυφοκοιτάζει» η Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Δανεικός ξανά ο Βασιλαντωνόπουλος, «κρυφοκοιτάζει» η Λαμία

bet365

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στο Κίελτσε, θα δοθεί εκ νέου δανεικός και θα απασχολήσει τη Λαμία, στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός, καθώς και άλλες ομάδες από τη Superleague.

Ο 26χρονος (28/1/92) δεξιός φουλ-μπακ έκανε εντυπωσιακή σεζόν τη σεζόν 2017/18 με τα χρώματα των Φθιωτών (29 συμ, 2 γκολ) κι «ανάγκασε» την Ένωση να του ανανεώσει το συμβόλαιο ως το 2020.

Ο ίδιος ευελπιστούσε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του συλλόγου, ωστόσο ο έντονος ανταγωνισμός με Γκάλο-Μπακάκη στους «κιτρινόμαυρους» τον άφησαν εκτός προετοιμασίας στην Πολωνία.

Ο παίκτης ενημερώθηκε από τη διοίκηση της ΑΕΚ πως θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός και ως εκ τούτου, έχει σημάνει... συναγερμός, τόσο στη Λαμία, όσο και συνολικά στις ομάδες της Superleague.

Αρκετοί είναι οι σύλλογοι που έχουν εκφράσει φιλολογικό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και φυσικά οι Φθιωτοί είναι ένας απ' αυτούς, με «όπλο» τους την περσινή πετυχημένη του παρουσία με τα «κυανόλευκα» και το γνώριμο περιβάλλον.

Ακόμα πάντως δεν υπάρχει κάτι νεότερο, με τις εξελίξεις να αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα, όταν οι πιθανοί ενδιαφερόμενοι θα απευθυνθούν στην ΑΕΚ, όσο φυσικά και στον Βασιλαντωνόπουλο, για να τον αποκτήσουν ως δανεικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα