Λουτσέσκου: «Να είμαστε έτοιμοι με τη Βασιλεία, όχι στα βιαστικά συμπεράσματα»

Λουτσέσκου: «Να είμαστε έτοιμοι με τη Βασιλεία, όχι στα βιαστικά συμπεράσματα»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Να είμαστε έτοιμοι με τη Βασιλεία, όχι στα βιαστικά συμπεράσματα»

bet365

Η Βασιλεία και η ετοιμότητα του ΠΑΟΚ στα δύο παιχνίδια με τους δευτεραθλητές Ελβετίας είναι αυτό που απασχολεί τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως είπε στις δηλώσεις μετά το φιλικό με την Αντερλεχτ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού είπε:

«Ήταν μία πολύ καλή προπόνηση. Αντιμετωπίσαμε μία έμπειρη ομάδα και περάσαμε από αρκετές καταστάσεις. Κάναμε μία μίξη των παικτών για να γνωριστούν και μεταξύ τους, είχαμε δύο διαφορετικές εικόνες και θα μας βοηθήσει και αυτό. Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο που μπορούμε με τη Βασιλεία. Με επτά ημέρες προπονήσεων δεν είναι σωστό να βγάζουμε συμπεράσματα. Μας ενδιαφέρει να έχουμε μία καλή συνέχεια στην προετοιμασία. Κάποιοι παίκτες προσαρμόζονται πιο εύκολα, κάποιοι δυσκολότερα. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και με την Άντερλεχτ και με την Γάνδη».

Ο Ρουμάνος τεχνικός ρωτήθηκε για την αντίδραση που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο β’ μέρος:

«Μπορώ να πω ότι μου έμεινε μία ικανοποίηση από τον τρόπο αντίδρασης. Τα φιλικά παιχνίδια δε θέλει να τα χάνει κανένας προπονητής, αλλά είναι μία περίοδος δύσκολη για εμάς, κάποιοι ποδοσφαιριστές υποφέρουν πάντα στην περίοδο της προετοιμασίας, κάποιοι όχι. Δεν πρέπει να υπάρχουν βιαστικά συμπεράσματα».

Στην αναφορά του για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ο Λουτσέσκου είπε:

«Υπάρχουν πράγματα που μου αφήνουν ικανοποιημένο. Τα δύο γκολ του Καντουρί, η δουλειά του Πέλκα, η προσαρμογή του Λάμπρου, η δύναμη που μας δίνει ο Ζαμπά που έχει ακόμη πράγματα να μάθει. Η συμμετοχή όλων με αφήνει ικανοποιημένο. Του Μαλεζά, του Βαρέλα, ο Κρέσπο αναγκάστηκε να γυρίσει στην άμυνα και να μας βοηθήσει, ο Χατσερίδης προσαρμόζεται. Σε κάθε περίπτωση είναι η έβδομη ημέρα προπονήσεων και δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα τουλάχιστον όσον αφορά το έως τώρα δυναμικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα