Αίτημα της Super League για συνάντηση με Βασιλειάδη, ποιά η θέση του Υφυπουργείου

Γιώργος Ντυμένος
Αίτημα της Super League για συνάντηση με Βασιλειάδη, ποιά η θέση του Υφυπουργείου

bet365

Η Super League στέλνει αίτημα στο Υφυπουργείο για συνάντηση την προσεχή Δευτέρα με τον Γιώργο Βασιλειάδη. «Εμείς δεν είπαμε ποτέ για αντιπρόταση και δεν συζητάμε για να μην είναι 12 ομάδες το '19-'20», η θέση του Υφυπουργείου.

Η Λίγκα θα επιδιώξει να έχει νέα επαφή με τον κ. Βασιλειάδη για την αντιπρότασή της.

Ήδη ετοιμάζεται αίτημα προς τον Υφυπουργό για συνάντηση μαζί του την προσεχή Δευτέρα. Μία συζήτηση όπου θα είναι παρών το προεδρείο της Super League και όποιοι άλλοι παράγοντες ή ιδιοκτήτες ομάδων θέλουν. Σε αυτήν την φάση το Υφυπουργείο αναφέρει πως δεν είναι θετικό σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ενώ ήδη σας έχουμε επισημάνει την στάση του Γιώργου Βασιλειάδη. «Εμείς δεν είπαμε ποτέ για αντιπρόταση και δεν συζητάμε για να μην είναι 12 ομάδες το '19-'20. Ο Υφυπουργός από την Τετάρτη έκανε ξεκάθαρο το τι ζητούσε και δεν κάνει πίσω για τον αριθμό των 12», είναι η διαρροή - θέση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα