Άρχισε το Δ.Σ. που μπορεί να καθορίσει εάν θα έχουμε σέντρα τον Αύγουστο...

Γιώργος Ντυμένος
Άρχισε το Δ.Σ. που μπορεί να καθορίσει εάν θα έχουμε σέντρα τον Αύγουστο...

bet365

Ξεκίνησε το Δ.Σ. στην Λίγκα με τους εκπροσώπους των ομάδων να συζητούν για την αντιπρόταση που θα πάνε στον Βασιλειάδη και μένει να φανεί από αυτήν την διαδικασία εάν θα έχουμε πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου.
Στο προεδρείο είναι οι Μπαταγιάννης (πρόεδρος και παράγοντας του Ολυμπιακού) και Δάρας (αναπληρωτής πρόεδρος και παράγοντας του Πανιωνίου) και Βασίλης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος).
Από τον Ολυμπιακό υπάρχει εκπροσώπηση από τον Αγραφιώτη, από την ΑΕΚ είναι οι Ασλανίδης, Λυσσάνδρου και Αλεξίου, από ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης και από τον Παναθηναϊκό οι Κωνσταντίνου και Σωπήλης. Από τον Ατρόμητο οι Σπανός & Κοξένογλου, από την ΑΕΛ ο Κούγιας, από τον Παναιτωλικό ο Μπελεβώνης και από τον Αστέρα ο Μποροβήλος. Τον Λεβαδειακό εκπροσωπούν οι Κολοκυθάς και Μπαλόκας και τον Απόλλωνα ο Μονεμβασιώτης, ο πρώτος που έφτασε στα γραφεία. Για τον ΠΑΣ είναι οι Χριστοβασίλης και Νιαρχάκος και για την Ξάνθη ο Πιαλόγλου. Μέσα από αυτό το Δ.Σ. θα διαπιστωθεί εάν το πρωτάθλημα μπορεί να ξεκινήσει στην ώρα του και ποιά τελικώς θα είναι η αντιπρόταση της Λίγκας στον Βασιλειάδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα