Ανακοίνωσε Νέιρα ο ΟΦΗ (pic)

Ανακοίνωσε Νέιρα ο ΟΦΗ (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Ανακοίνωσε Νέιρα ο ΟΦΗ (pic)

bet365

Την απόκτηση του Αργεντινού επιτελικού μέσου, Χουάν Άνχελ Νέιρα, ανακοίνωσε ο ΟΦΗ με τον 29χρονο άσο να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ενισχύεται ο ΟΦΗ με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν που συμφώνησαν σε όλα με τον 29χρονο επιτελικό μέσο, Χουάν Άνχελ Νέιρα. Ο Αργεντινός άσος κουβαλάει μια πλούσια καριέρα έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Νιούελς Ολντ Μπόις και Λανούς της χώρας του, στην Ισπανία με την Βαγιαδολίδ, αλλά και σε Ουρουγουάη (Φένιξ), καθώς και Μεξικό (Τέκος, Ντεπορτίβο Μινέρος, Ατλέτικο Ζάπατεπεκ, και Νεκάξα).

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Αργεντίνου επιτελικού μέσου Juan Angel Neira.

Ο Νέιρα, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του, που είναι για ένα χρόνο και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, για να ξεκινήσει προετοιμασία με τον ΟΦΗ.

Ο Νέιρα αγωνιζόταν την τελευταία περίοδο στο Μεξικό, ενώ έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Αργεντινής και της Ισπανίας, ενώ έχει και 10 συμμετοχές στο παρελθόν με την Εθνική ομάδα U-20 της Αργεντινής.

Ο Νέιρα γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1989 και έχει ύψος 1μ79.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα