Πάνω από 10.000 τα διαρκείας του Ολυμπιακού!

Πάνω από 10.000 τα διαρκείας του Ολυμπιακού!

Δημήτρης Τομαράς
Πάνω από 10.000 τα διαρκείας του Ολυμπιακού!

bet365

Πολύ καλή παραμένει η κίνηση των διαρκείας του Ολυμπιακού που πλέον ξεπέρασαν τις 10.000 δείχνοντας και την διάθεση του κόσμου της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εξαιρετικά εξακολουθούν να πηγαίνουν τα διαρκείας του Ολυμπιακού. Πλέον ξεπέρασαν τις 10.000 στην 2η ημέρα διάθεσής τους για τους νέους κατόχους και όλα δείχνουν πως οι αυξητικές τάσεις τους θα συνεχιστούν.

Από Τετάρτη 27/6 και καθημερινά (10:00 - 18:00) έχει αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για όλες τις Θύρες, καθώς ελευθερώνονται οι θέσεις για όλους τους φιλάθλους (Γήπεδο Καραϊσκάκη / Τηλεφωνικά στο 210 48 00 920 / μέσω Internet στην σελίδα www.olympiacos.org). Στο Λιμάνι πάντως ήδη υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την κίνηση των διαρκείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα