Η Θύρα 7 για την ενίσχυση στον Ερασιτέχνη και τα 2/3 των εσόδων από τα διαρκείας

Η Θύρα 7 για την ενίσχυση στον Ερασιτέχνη και τα 2/3 των εσόδων από τα διαρκείας

Δημήτρης Τομαράς
Η Θύρα 7 για την ενίσχυση στον Ερασιτέχνη και τα 2/3 των εσόδων από τα διαρκείας

bet365

Η Θύρα 7 με ποστάρισμά της αναφέρθηκε στην σημασία και την αξία της ενίσχυσης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αλλά και στο ότι η διοίκηση και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποδέχθηκαν το αίτημά τους για τα 2/3 των διαρκείας να πηγαίνουν στον Ερασιτέχνη.
Πιο αναλυτικά το post της Θύρας 7:
Gate 7 Official
Όταν φωνάζουμε «ο Ερασιτέχνης ανήκει στην 7», πρέπει να το εννοούμε κιόλας. Δεν πρέπει να μείνει ούτε ένα εισιτήριο διαρκείας απούλητο στο πέταλό μας. Ο Πρόεδρος αποδέχτηκε το αίτημά μας, ώστε από το συνολικό κόστος του διαρκείας τα 2/3 να καταλήγουν στο ταμείο του ερασιτέχνη . Πέρα από το γεγονός ότι φέτος δεν θα πωλούνται απλά εισιτήρια στις Θύρες μας και πρόσβαση στο πέταλο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας . Αυτή την στιγμή έχει πουληθεί ολόκληρη η Θύρα 4 και έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στην Θύρα 5,1.800 εισιτήρια διαρκείας έχουν βρει ήδη κάτοχο και ας είμαστε ακόμη στα τέλη Ιουνίου. Η πώληση των διαρκείας συνεχίζεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα