Όχι Δώνη σε τεράστια πρόταση της Ζάμαλεκ

Όχι Δώνη σε τεράστια πρόταση της Ζάμαλεκ

Gazzetta team
Όχι Δώνη σε τεράστια πρόταση της Ζάμαλεκ

bet365

Όχι σε τεράστια πρόταση που έφτανε τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια είπε στην Ζάμαλεκ ο Γιώργος Δώνης, κρατώντας τον λόγο που είχε δώσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ελβετία - Κόστα Ρίκα, αν o Σεφέροβιτς σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να προσπαθεί να βρει τον δρόμο του και ουσιαστικά ακόμα να μην υπάρχει κάτι χειροπιαστό, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως θέλει να τιμήσει και με το παραπάνω τον λόγο που έχει δώσει με τους... πράσινους. Μάλιστα σύμφωνα με την «Πράσινη» ο επόμενος προπονητής του «τριφυλλιού» απάντησε αρνητικά σε μία αστρονομική για τα τωρινά δεδομένα πρόταση της Ζάμαλεκ, με την ομάδα της Αιγύπτου να του προσφέρει 3.5 εκατομμύρια ευρώ για 2 χρόνια, από τα τα οποία τα 700.000 μπροστά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα