O Aτρόμητος ξεκίνησε την σεζόν με κόσμο και Σπανό (pics)

O Aτρόμητος ξεκίνησε την σεζόν με κόσμο και Σπανό (pics)

Gazzetta team
O Aτρόμητος ξεκίνησε την σεζόν με κόσμο και Σπανό (pics)

bet365

Η ομάδα του Περιστερίου πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν η οποία σηματοδοτεί και την επιστροφή του συλλόγου στην Ευρώπη.

Κάθε χρόνο συμβαίνει. Πόσω μάλλον φέτος μετά από μια τέτοια σεζόν. Ο Ατρόμητος μπαίνει στη νέα χρονιά ως ο τέταρτος του προηγούμενου πρωταθλήματος και με ευρωπαϊκά παιχνίδια μπροστά του (Ντιναμό Μπρεστ).

Ετσι η πρώτη προπόνηση του συλλόγου δεν γινόταν να μην είχε κόσμο όπως φυσικά δεν γινόταν να μην υπήρχε και ο Γιώργος Σπανός. Ετσι με τις καλύτερες συνθήκες ξεκίνησε η σεζόν του Ατρομήτου στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου.

Φυσικά το παρών έδωσαν και τα νέα πρόσωπα της ομάδας οι Γαρουφαλιάς και Μούγιακιτς όπως και ο Ρισβάνης ο οποίος πλέον ανήκει στον Ατρόμητο αλλά και ο Γιαννούλης ο οποίος παραμένει δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα