Ετοιμάζονται για την "πρώτη" στην ΑΕΚ

Ετοιμάζονται για την "πρώτη" στην ΑΕΚ

Ετοιμάζονται για την "πρώτη" στην ΑΕΚ

Στην Ενωση είναι έτοιμοι για την έναρξη της προετοιμασίας, η οποία ως γνωστόν θα γίνει την Πέμπτη στα Σπάτα, ενώ στα γραφεία της ΠΑΕ μίλησαν και για τα μεταγραφικά.

Οι πρωταθλητρές ξεκουράστηκαν όσο ξεκουράστηκαν και τώρα πλησιάζει η ώρα που θα αρχίσει ξανά η κούραση, με στόχο τη διατήρηση των πρωτείων. Η ΑΕΚ έχει προγραμματίσει για το απόγευμα της Πέμπτης την πρώτη συγκέντρωση της στα Σπάτα και σήμερα Δευτέρα υπήρξε συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ, ανάμεσα στα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, για θέματα όπως το ποιοι παίκτες θα είναι παρόντες, το πρόγραμμα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων, τα γκρουπ κλπ.

Εννοείται ότι στη συνάντηση έγινε συζήτηση και για τα μεταγραφικά θέματα, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή.

Από εκεί και πέρα, το πρώτο φιλικό στο Κίελτσε -στις 7 Ιουλίου- δε θα είναι τελικά με αντίπαλο τη Βιτορούλ αλλά με την πρωταθλήτρια της 2ης κατηγορίας της Πολωνίας, Miedź Legnica, στις 18:00 τοπική ώρα, ενώ στις 13 Ιουλίου οι Κιτρινόμαυροι θα παίξουν με την ΑΕΚ Λάρνακας (16:00 τοπική ώρα) και απομένει να οριστικοποιηθεί το πού θα γίνει αυτό το φιλικό (σίγουρα θα είναι κοντά στο Κίελτσε).

Best of internet