Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Γουάλας

Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Γουάλας

Φώτης Καρακούσης
Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Γουάλας

bet365

Παρελθόν από την ΑΕΛ είναι ο Γουάλας Φερνάντο Περέιρα με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ να μην συμφωνεί στην μείωση αποδοχών και να χωρίς έτσι οι δρόμοι με τους... βυσσινί.

Χωρίς τον Γουάλας Φερνάντο Περέιρα θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά η ΑΕΛ. Οι... βυσσινί είχαν βγάλει ανακοίνωση στις αρχές Ιουνίου με την οποία τόνιζαν πως υπήρξε κοινή συναινέσει λύση συμβολαίων με τους Λεοζίνιο και Γουάλας. Από εκείνο το διάστημα υπήρξε προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα και να μείνει ο αριστερός μπακ στην Λάρισα. Στις επαφές που έγιναν οι Θεσσαλοί ζήτησαν από τον 32χρονο Βραζιλιάνο να μειώσει τις αποδοχές του, αυτό τελικά δεν έγινε δεκτό και έτσι χώρισαν οριστικά οι δρόμοι, εκτός αν πάλι υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής. Ο Γουάλας πέρσι αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος και 6 Κυπέλλου πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Οι δύο πλευρές ήθελαν να συνεχιστεί αυτός ο... γάμος αρκεί να δεχόταν την μείωση αποδοχών, δεν έγινε και έτσι υπήρξε το... διαζύγιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα